22 August 2016

OPEN TRIP TO KOREA (SEP-OCT 2016)

Assalamualaikum & annyeong haseyo...

Hai Kpop fans & Korean Drama lovers! Open trip to Korea by kurakuraygslow kembali lagi! Kali ni, aku bagi kebebasan kat korang untuk tentukan bajet sendiri supaya impian ke Korea mampu dikecapi. Hihi.




Korang boleh pilih sendiri nak pergi bila... asalkan tarikh yang korang nak tu dalam bulan September sehingga Oktober 2016. Buat masa ni, aku belum open tarikh lain. *padahal baru je bulan April haritu pergi ke Korea buat kali ketiga. hihi*

Aku tak nak huraikan panjang lebar. Buat sesiapa yang berminat nak ke Korea, boleh tinggalkan komen kat bawah. Kalau anda berasa malu dan segan, boleh je PM aku kat FB Kura Kura Ygslow ataupun FB Page Blog Kura-Kura. Annyeong~


08 August 2016

#mencariyoosijin

Assalamualaikum & annyeong haseyo...




It is easier to communicate when being on the same wavelength



This is what I meant by #mencariyoosijin


30 April 2016

[VIDEO] #3rdtriptokorea #spring2016 (Jeju & Busan) #mencariyoosijin

Assalamualaikum & annyeong haseyo...




Memandangkan aku tak berapa nak ada masa untuk update setiap entri berkenaan #3rdtriptokorea, aku belanja video dulu lah ye. Hehehe. Boleh tersengih sorang-sorang bila teringat balik semua kenangan yang manis di kala diri ini tengah down >.<

Enjoy~


OUR JOURNEY IN KOREA



***


CYCLING AROUND HANGANG PARK



***


DAYS IN JEJU-DO - WALKING AND HIKING NON-STOP!

 


***


LOST IN THE MAZE 



24 April 2016

Teaser #3rdtriptokorea #spring2016 (Jeju & Busan) #mencariyoosijin

Assalamualaikum & annyeong haseyo...

Hallo. Kurang daripada 3 bulan aku akan berhadapan dengan professional exam yang mana exam ni menentukan aku mampu jadi doktor ke tak. Tapi, aku dengan tak sedar dirinya pergi Korea lagi. Hahaha. Omo bila nak study ni? :P


 SEOUL


JEJU

 
 BUSAN


Trip kali ni aku target untuk cover Jeju dan Busan je. Tapi, oleh kerana #DOTSsyndrome telah melanda diriku, aku gigih jugak pi Seoul sehari demi misi #mencariyoosijin. Kekeke. Nak tau cerita lanjut, tunggu aku habis exam dulu. Nanti baru aku update okeh! Tolong doakan aku pass professional exam tersebut. Mixed feeling right now >.<

Chow bebeh! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...