26 April 2012

Love Rain - Episod 10

Assalamualaikum & annyeong haseyo...

Yo semua! Love Rain episod 10 ni dah pun ditayangkan kat Korea pada 24 April 2012 yang lepas. sebenarnya, aku belum tengok lagi episod 8 dan ke atas. aku baru je tengok sampai episod 7. seminggu ni aku busy dengan program universiti. so, memang belum ada masa lagi lah nak mengadap Love Rain sampai 3 episod sekaligus. lepas ni baru nak marathon Love Rain lah jawabnya. hehe XD



Memandangkan aku belum tengok lagi episod yang ni, tak dapat lah aku nak cerita apa yang berlaku. so, korang tengok lah sendiri ye~













3 comments:

Nodame-chan said...

dah tengok n download smpai eps 10..
대박!!!
고마우 sbb sokong yoonA n geunseuk cp <3

kreepykrunchy said...

haha..yoona fann sangat2 ko ni..=D

kurakuraygslow said...

Nodame-chan: Kwaenchanayo! Of course lah sokong YoonA-Geun Suk couple! <3

kreepykrunchy : haha. memang lah aku fan YoonA pun =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...