22 August 2016

OPEN TRIP TO KOREA (SEP-OCT 2016)

Assalamualaikum & annyeong haseyo...

Hai Kpop fans & Korean Drama lovers! Open trip to Korea by kurakuraygslow kembali lagi! Kali ni, aku bagi kebebasan kat korang untuk tentukan bajet sendiri supaya impian ke Korea mampu dikecapi. Hihi.




Korang boleh pilih sendiri nak pergi bila... asalkan tarikh yang korang nak tu dalam bulan September sehingga Oktober 2016. Buat masa ni, aku belum open tarikh lain. *padahal baru je bulan April haritu pergi ke Korea buat kali ketiga. hihi*

Aku tak nak huraikan panjang lebar. Buat sesiapa yang berminat nak ke Korea, boleh tinggalkan komen kat bawah. Kalau anda berasa malu dan segan, boleh je PM aku kat FB Kura Kura Ygslow ataupun FB Page Blog Kura-Kura. Annyeong~


4 comments:

FaRLyNa NaTaShA said...

Korea lagi.? Kali ni g mana plak?

kurakuraygslow said...

Strolling around Seoul mungkin ;-)

Jari Manis said...

So jadi x open trip ni

kurakuraygslow said...

JM: Jadi. Bawak kawan honeymoon hari tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...