30 April 2016

[VIDEO] #3rdtriptokorea #spring2016 (Jeju & Busan) #mencariyoosijin

Assalamualaikum & annyeong haseyo...




Memandangkan aku tak berapa nak ada masa untuk update setiap entri berkenaan #3rdtriptokorea, aku belanja video dulu lah ye. Hehehe. Boleh tersengih sorang-sorang bila teringat balik semua kenangan yang manis di kala diri ini tengah down >.<

Enjoy~


OUR JOURNEY IN KOREA



***


CYCLING AROUND HANGANG PARK



***


DAYS IN JEJU-DO - WALKING AND HIKING NON-STOP!

 


***


LOST IN THE MAZE 



4 comments:

FaRLyNa NaTaShA said...

Hi sis.. tau x.. FN baru balik dr Korea.. all info ke korea sume FN refer pada blog awak.. sgt2 membantu n x sesat langsung.. but FN pergi 5 hari je.. mmgla sgt x cukup.. akan pergi balik korea tu nanti.. anyway.. thanks for all the info ya...

kurakuraygslow said...

Thank you sudi jadikan blog ni sebagai panduan ke Korea! :) Mana cukup 5 hari. Memang kena repeat ni. Hehe :D

Jari Manis said...

Video yg menarik..adeh! Bia dgr lagu korea ni x sabar nk p korea lg huhuh

kurakuraygslow said...

JM: Hehe thank you JM. Haip berehat dulu dari pi Korea. Dah 4 kali dah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...