24 April 2016

Teaser #3rdtriptokorea #spring2016 (Jeju & Busan) #mencariyoosijin

Assalamualaikum & annyeong haseyo...

Hallo. Kurang daripada 3 bulan aku akan berhadapan dengan professional exam yang mana exam ni menentukan aku mampu jadi doktor ke tak. Tapi, aku dengan tak sedar dirinya pergi Korea lagi. Hahaha. Omo bila nak study ni? :P


 SEOUL


JEJU

 
 BUSAN


Trip kali ni aku target untuk cover Jeju dan Busan je. Tapi, oleh kerana #DOTSsyndrome telah melanda diriku, aku gigih jugak pi Seoul sehari demi misi #mencariyoosijin. Kekeke. Nak tau cerita lanjut, tunggu aku habis exam dulu. Nanti baru aku update okeh! Tolong doakan aku pass professional exam tersebut. Mixed feeling right now >.<

Chow bebeh! 


7 comments:

FaRLyNa NaTaShA said...

Good luck exam.. Moga jadi doctor yg cool!

kurakuraygslow said...

Terima kasih! InsyaAllah... amin atas doa tu :)

Hazirah Mohd Farhrudin said...

Sis bleh x nak tau cara sis booking tiket ke jeju tu?cara buat byrn tu mcm mn ye?brp bajet sis pergi ke jeju n brp hari?sori bnyk soalannye sb nk plan p jeju next year.tngk hrga pakej sngat mhal😂

kurakuraygslow said...

Hazirah: Memang ada plan untuk update entri mengenai #3rdtriptokorea dalam masa terdekat. InsyaAllah sebelum habis bulan Ogos ni nak update. Nanti boleh lah refer entri tu ye :)

Hazirah Mohd Farhrudin said...

Ok..trime kasih ye😄

Jari Manis said...

Tahniah! Dah abis dxam kan so pasni leh travel ngan aman ehh betul ke

kurakuraygslow said...

JM: Yeahhhh dah habis exam dah. Thank you JM. Tapi mana nak cekau duit untuk travel. Hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...