21 July 2011

2PM vs SNSD

Assalamualaikum & annyeong haseyo...



Whassup to all 2PM and SNSD lovers. dalam seminggu ni, puas aku ulang tayang segala MV and variety show SNSD yang penuh dalam external hardisk aku. hasilnya, minda aku ni tak lari daripada idea untuk mem'promote' SNSD kesayangan aku kat korang sume. tapi aku tau.. ramai girls tak suka SNSD kan. kenapa korang anti-SNSD ye? sebab dorang selalu berdamping dengan boys group yang hot-hot dalam CF (iklan) and MV (video) kan. so korang jeles. uppss, maybe.

Well, even aku perempuan, aku ni peminat setia SNSD ok. sume pasal SNSD aku suka. boys group aku tak minat sangat pun. aku minat SNSD je. and apa yang aku perasan, boleh dikatakan SNSD ni banyak kaitan dengan 2PM dalam industri hiburan Korea. nak tau apa kaitannya? check this out~

2008 Elite Student Uniform CF


Dorang sama-sama jadi model dalam iklan uniform sekolah tahun 2008. tapi realitinya, 2PM and SNSD tak jalankan shooting sama-sama pun untuk CF tu. masing-masing shooting berlainan hari then video dorang dicantumkan untuk jadi CF yang cute macam ni...




2009 Idol Army Season 3 Variety Show


Pergghh variety show ni serius lawak. even aku tengok 5 kali pun tetap tergelak-gelak sampai jatuh tangga. errr fine part jatuh tangga tu tipu je. tapi part lawak tu betul. memang best lah bila Boom jadi emcee. aku siap promote variety show ni kat member-member aku lagi, sekaligus berniat untuk menghasut dorang supaya minat SNSD. tapi, dorang terminat 2PM pulak. errkkk.

Episode 8 - [Part 1] [Part 2] [Part 3] [Part 4] [Part 5]

Episode 9 - [Part 1] [Part 2] [Part 3] [Part 4] [Part 5] [Part 6]

* ni memang full episode of Idol Army 2PM & SNSD even dia start dengan episode 8

2010 Caribbean Bay MV


Rasanya berdasarkan gambar kat atas ni je, korang dah boleh agak kan macam mana hot nya MV ni. tajuk lagu yang dorang nyanyi is Cabi Song, tapi aku tak tau pulak apa kaitannya dengan Caribbean Bay. maybe dorang nak promote tempat tu kot. errr aku rasa tulis banyak-banyak pun takde guna, korang tengok sendiri lah MV yang dah berjaya membuatkan aku ternganga selama 4 minit ni...



.......

Well, memandangkan aku ni peminat setia SNSD, konfem-konfem lah aku banyak cite pasal dorang kan dalam blog aku. takkan aku nak cite pasal akak Gula-Gula diabetes pulak. aku minat SNSD sebab dorang ni cantik, talented and dance dorang serius nice! even ada cakap-cakap yang mengatakan SNSD ni gedik lah, suka tayang kaki lah, aku tetap minat dorang. talent is number one right. to all haters, aku tau yang korang jeles dengan kecantikan dorang je kan?

cute!

5 comments:

syazaishahani said...

best!

nanie fasiha said...

tak jeles pun , tipu jea kak :P
2PM best jugak apa , dahlah diorg handsome , suara merdu , handsome , kaya , handsome . haha

kurakuraygslow said...

@syaza : =D
@nani : SNSD is the best, dahlah dorang cantik, suara merdu, dance hot, cantik, kaya, cantik. haha =P

Nodame-chan said...

tgok SNSD Horror movie factory x??

best kn??

kurakuraygslow said...

Nodame-chan : Tengok! Best kan. Dah lah kelakar =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...