03 December 2011

Pertembungan 12 Mata Antara Kura-Kura Dan Forteen

Assalamualaikum & annyeong haseyo...

Dear followers and readers. *eceh macam diari pulak =P*

Mungkin korang dah pernah baca kat sini, entri yang membuktikan betapa minat nya aku kat Forteen. hehe =D




Tapi, selama ni minat gitu-gitu je. aku cuma like Fan Page dorang, follow Twitter dorang dan buat entri pasal dorang. kehkehkeh =P

Akhirnya, setelah errrr 2 bulan meminati dorang ni dalam diam, aku dipertemukan dengan Forteen secara berdepan. yes, face to face. bertembung 12 mata. 12 mata!

Ahli Forteen ada 4 orang. 4 x 2 mata = 8 mata. campur 4 mata aku, 8 + 4 = 12!

Yeah! go Forteen~ XD



Aksi peminat gila yang tak menyempat nak bergambar dengan Forteen =P



Forteen nyanyi 3 lagu kat booth ni. lagu pertama lagu Inggeris yang aku tak tau lagu apa. lagu kedua Anuar Zain punya lagu, Sedetik Lebih. lagu ketiga, yeahhhhhhh Berdua Bersatu! =D



Ariz Forteen yang tersangatlah putih. awak pakai pencerah kulit apa ni Ariz? kehkehkeh =P



Meh Ariz. jom bergambar dengan Cik Kura-Kura. bagai pinang dibelah tujuh belas tak? ahaks! =P



 With One Forteen yang kecik dan comel ^^
Alang-alang dah dapat Ariz, sume ahli group Forteen aku nak rembat. muahahahaha =D



Izzue Forteen yang dah jadi jambu skang. dan errrr... tough???? hahahahaha =D



Alahai Ameerais Forteen. apsal lah dia ni tinggi sangat. tak terjangkau kepala aku. muehehehe =P



Eh! One tengah buat apa tu? Encik Ariz kita menjeling-jeling nampak =P



Yeah! rupanya tengah sign autograf. khas daripada Forteen untuk Kura-Kura =)

***

Pape hal pun, thanks Forteen atas kesanggupan korang melayan kegilaan Kura-Kura *bajet dorang baca blog ni. hehehe*. ada jodoh kita jumpa lagi ok. ahaks =P

11 comments:

aiman fanboy k-pop said...

waaaa...hebat tuh...group forteen boleh tahanlah kalo nak dibandingkan dengan goup2 malaysia yg lain..muka pon nak sama2 ngan korean..tak gituh?

kurakuraygslow said...

@Aiman : Yes. Betul tu!

arif_sahimin said...

mane ko jumpe diorg?? mesti excited giler ko mase tu kan..haha

mikeyvio said...

hahahaha...n3 yg sengal lg. xperlu la nk cover mka smpai cmtu. haha

kurakuraygslow said...

@Arif : Memang! Aku dah jadi fan yang psycho gila kat situ. Muahahahaha XD

@Mikeyvio : Haha. Orang takut femes memang camtu =P

Crow Si GaGak HitaM said...

still x leh nk absord M-Pop (T_T)

kurakuraygslow said...

@Crow : Forteen bukan M-Pop. Konsep dorang lebih kurang macam Westlife. Harap maklum =)

Crow Si GaGak HitaM said...

oh~~ yeke patut la MV diorang berdiri tegak and tenang je...

that explain it all~

kurakuraygslow said...

@Crow : Yes, it is.

meera said...

ala nape lindung mukaaaaa huhu

kurakuraygslow said...

Meera : Biarkan wajah Kura-Kura menjadi misteri =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...