09 October 2011

I'm In Love with Ariz Forteen

Assalamualaikum & annyeong haseyo...

Hai you all. lama tak jumpa kan. you all rindu I tak? haa rindu? tapi I tak rindu you all pun. sebab I dah rindu kat orang lain. ahaks ahaks =P

You all tertanya-tanya tak sape yang I rindu tu. sape yang I in love tu. alaa... cakaplah nak tau. hakhakhak =P


Sebelum ni kan, Jong Hyun yang cool and mysterious dah berjaya menambat hati I. ni sume sebab lagu Love tu lah. boleh dia senyap-senyap dedikasikan lagu tu khas untuk I. romantik kan dia. sebab tu I terpikat kat dia tau. my first love ni. ahaks ahaks =P


Then, Adey Syafrien pulak. saja je acting ala-ala smart and macho dalam Kasih Alia. nak memikat hati I lah tu. kehkehkeh. even member I panggil you 'Adey Kayu', I tak kisah. I tetap suka you. hakhakhak =P


And and, skang ni I dah terpikat kat the third guy pulak. nak tau sape?

Tadaaaaaaaaaa.............

hensem tak? muehehehehe =D

Nama dia Saiful Ridzuan tau. tapi you all boleh panggil dia Ariz. nak lagi sedap, Ariz Cik Kura-Kura yang punya. hakhakhak. umur dia baru 22 tahun. muda lagi you all. tapi still tak boleh lawan umur Jong Hyun I lah. my Jong Hyun baru 21 tahun. lagi muda remaja. ahaks ahaks =P


I kenal my Ariz ni... errr tetttttt. belum pape lagi dah terpanggil my Ariz pulak. hehehe. sorry you all. hari ni mood I lain macam sikit. kehkehkeh. ok ok sambung cite. I kenal dia dari group baru under KRU, iaitu group Forteen. sebab... Ariz ni merupakan salah sorang ahli dalam group tu lah.

Forteen
dari kiri : Izzue, One, Ariz =), Ameerais

See... Ariz yang paling comel kan. dah lah ada korean look. I like... muahahaha. tapi tapi, kalau boleh rambut tu biarlah kaler hitam. tak mau lah ada kaler-kaler besi berkarat tu. kurang hensem tau =(

hai awak =)

Ariz ni bukan je hensem ala-ala korean look, suara dia pun sedap tau. cer tengok music video lagu Forteen ni kejap.


Ariz yang nyanyi masa starting music video ni. macho kan. ahaks ahaks =P

I suka lah jugak dengar lagu Berdua Bersatu ni kat radio. tapi dengar-dengar gitu je. tak expect pulak ada lelaki hensem (Ariz) dalam group Forteen tu. lagipun, Forteen ni bawak konsep ala-ala 'N Sync dan Westlife. I like!!!! so, mulai skang... secara rasminya I dah jadi peminat Forteen ok. hakhakhak =D

eh you tunggu I ke kat tengah panas tu Ariz? =P

* gambar-gambar sume dirembat dari En. Google. harap maklum.
* sesekali jadi gedik terlebih ni nice jugak kan. ahaks ahaks =P

2 comments:

MissViVio said...

hahaha..sengal la awk!! kalu nk list, giler byk laki yg awk da curang. muahahaha...:P

kurakuraygslow said...

orang single boleh suka sape2 tanpa berlaku curang kan. heh. hahaha =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...