19 October 2011

SNSD said, "Girls, bring the boys out!"

Assalamualaikum & annyeong haseyo...


Hai SNSD lovers! amacam perasaan korang hari ni? excited atau biasa-biasa je? kalau korang takde rasa pape, maksudnya korang bukan lah peminat setia SNSD. serius!

Apsal aku cakap cenggitu? yeah, sebab hari ni secara rasminya SNSD dah keluarkan MV terbaru dorang which is 'The Boys'. yup. fresh dari ladang. selama seminggu ni aku asyik tengok Teaser (MV pendek ala-ala iklan) dorang je.

Teaser The Boys (Korean Version)


Teaser The Boys (English Version)


Skang, dah dapat tengok full MV The Boys! Youhoo~

Full MV The Boys (Korean Version)


Full MV The Boys (English Version)


***
Untuk album ketiga SNSD ni, strategi pemasaran dorang lain sikit. Sebab SM Entertainment (syarikat tempat SNSD bernaung) nak pasarkan album The Boys ni kat Asia dan US serentak. That's why ada dua version. satu Korean Version, then satu lagi English Version. kalau guna Korean Version untuk pasaran US, takkan laku punya. 


Tengok, Wonder Girls pun buat English Version untuk Nobody bila nak pasarkan kat US. tak pasal-pasal meletup kan. cuba kalau dorang guna Korean Version je, maybe orang US tak nak dengar pun.

Yes, you're absolutely correct!

***
Berbalik kepada cite pasal SNSD tadi, secara peribadi nya aku rasa lagu ni lebih sedap daripada lagu Bad Girl. hehehe. YoonA pun makin hot! kehkehkeh =P

Tambahan lagi, dua-dua version lagu sedap didengar. dance pun mengancam. muahahahaha =D

SNSD yang hot!

Buat pengetahuan korang yang masih belum tahu, skang ni SNSD dah ada Official YouTube Channel ok. so, any latest update berkenaan MV SNSD akan di'upload' kat situ. konfem-konfem korang takkan ketinggalan lagi lepas ni.

So you guys, check this out~



Pergghh. macam-macam SNSD dah ada kan. Official Facebook Page lah, Official YouTube Channel lah. terbaikkkkkk! =D

* kurakuraygslow masih lagi a hardcore fan of SNSD even Forteen dah mula bertapak di hati. hehehe =P

2 comments:

MissViVio said...

hehe..tau xpe. nmpk la best dri yg b4 ni x best. huhu

kurakuraygslow said...

kan kan? best giler MV ni! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...