12 August 2011

Pabila cute girl jadi bad girl

Assalamualaikum & annyeong haseyo...


Hai readers. dua hari lepas, SNSD dah pun keluarkan MV terbaru dorang yang bertajuk Bad Girl. yeah, this is a japanese song.




Dulu, imej dorang memang kiut-miut je. comel-comel, kenyit-kenyit mata. tapi skang, fuh gothic habis.

alololo... comel nya

memang zaman dah berubah

Tak tau lah kenapa, aku rasa lagu ni tak berapa nak best. mungkin sebab belum biasa kat telinga lagi kot. lama-lama dengar mungkin jadi best. lagi pun, kali ni... dance dorang agak pelik dan outfit pun tak berapa nak nice. mungkin disebabkan tu, hati aku agak susah nak suka MV ni. lain lah MV Mr.Taxi dulu, tengok sekali je terus suka. takpe-takpe... take it easy. lama-lama nanti, aku akan rasa lagu Bad Girl ni best. yeah!

2 comments:

MissViVio said...

huhu...lgu ni mang x best..:(

kurakuraygslow said...

tulah kan. rasanya first time ni rasa lagu SNSD tak best.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...