18 November 2013

Kedai Kpop di Berjaya Times Square & Sungei Wang Plaza

Assalamualaikum & annyeong haseyo...



Hai peminat Kpop di seluruh Malaysia =P

Dalam entri yang ni, aku dah pun cerita mengenai Kedai Kpop yang ada kat Berjaya Times Square. tapi, mungkin penjelasan aku dalam entri tu tak cukup. korang mahukan yang lebih, bukan? =P

So, pada hari ini, aku dengan berbesar hatinya ingin memberikan penjelasan lebih lanjut mengenai Kedai Kpop tersebut. aku tau... kebanyakan peminat Kpop memang suka simpan barangan bukan-bukan ni... kononnya sebagai koleksi *eh terasa*. haha =P

***

First of all, marilah kita tengok gambar kedai tersebut terlebih dahulu. hihi =D


Business hours : Monday to Sunday - 11.30 am to 9.00 pm
Address : Lot 05-34 & 36, 5th Floor, Berjaya Times Square, No 1, Jalan Imbi 55100 Kuala Lumpur
Tel : 03-21447017
Fax : 03-21489994
Email : mystar_trading@yahoo.com


Kedai yang diberi nama My Star Collection Trading ni terdiri daripada dua lot kedai yang sebelah-menyebelah. dua-dua lot kedai penuh dengan barangan Kpop. cakap je nak group apa.... semua ada. cakap je nak barangan apa... semua ada jugak. sampai rambang mata dibuatnya uollssss =P

Seperti yang korang sedia maklum, kedai ni terletak di aras 5 dalam Berjaya Times Square (TS). kalau korang turun dari monorel kat Stesen Imbi, terus masuk TS... naik eskalator depan kedai Crepe tu... straight ke tingkat 5... kemudian belok kanan. konfem korang akan menjerit kegembiraan pabila ternampak poster favourite group korang tengah tergantung cantikkkk dalam kedai tu. ahaks!  



Buat para Kpopers yang tinggal di area KL dan Selangor tu, memang heaven lah. setiap minggu dok menyinggah kat kedai ni je (termasuk aku). kehkehkeh =P

Secara jujurnya, barangan dalam kedai ni bukannya murah. apa yang boleh aku katakan, harga nya berpatutan lah. sebab kalau korang order barangan Kpop secara online pun, korang tetap kena bayar wang pos kan. so, pesanan aku... belilah secara berhemah. timbang tara dulu semua aspek sebelum membeli. jangan membazir sangat pada benda yang tak berfaedah ni. hehe =)

***

Sebagai peminat tegar SNSD... konfem lah aku akan cari barangan SNSD kat kedai ni. hihi. tak dilupakan, barangan CN Blue jugak. memandangkan baru-baru ni, aku dah terminat EXO pulak, terpaksa lah aku beli barangan EXO jugak. lepas tu, tak semena-mena aku terminat BTS / Bangtan Boys pulak. so, kena lah beli barangan BTS jugak kan. hahaha! 

So, berikut merupakan koleksi barangan Kpop yang telah aku rembat dari kedai ni =D



Button badge = RM4.90 each
Nametag = RM8.90 each

* sebenarnya, aku cuma beli button dan nametag YoonA. button Soo Young dan nametag SNSD tu adik perempuan aku yang punya. malas nak ambik gambar lain. haha!

***


Phonestrap = RM5.90 each

***


BTS phonestrap = RM5.00

***


Bookmark = RM4.90 each 

* rasanya aku terjumpa bookmark ni kat kedai lain... hehe. saja je nak masukkan jugak. ada dua gambar yang berbeza kat dua-dua belah bookmark ni =)

***


SNSD bracelet = RM8.90 / RM9.90 each set (tak ingat harga dia)
SNSD badge = RM6.90

***


EXO hand fan = RM8.90

* ni adik aku yang belikan... hehe =D

***


BTS wooden clip = RM15.90

***


EXO 1st Album (XOXO) = RM80.00 (including giant poster)

* macam ni lah poster nya....


***


BTS Skool Luv Affair Special Addition = RM165.00

***


SNSD sweatshirt = RM90.00

* ini merupakan konsep baju SNSD dalam MV Girls Generation

***


SNSD baseball jersey = RM70.00

***


EXO Wolf shirt = RM35.00

***


EXO baseball jersey = RM70.00

***


BTS baseball jersey = RM60.00

***

Dengan pembelian RM100.00 dan ke atas, korang akan jadi member secara automatik. so, korang akan dapat membership card dengan tempoh keahlian selama setahun. lepas ni, kalau nak beli je... terus tunjuk kad... then boleh lah dapat diskaun 10-15%~


***

Selain Kedai Kpop kat Berjaya Times Square ni, korang jugak boleh try menyinggah kat sebuah lagi Kedai Kpop yang terletak di dalam Sungei Wang Plaza. jarak Sungei Wang Plaza dengan Berjaya Times Square pun tak jauh sangat kan. nak jalan kaki pun boleh. kalau tak nak kena panas, boleh naik monorel dari Stesen Imbi ke Stesen Bukit Bintang. alah satu stesen je pun. hihi =D

So Kpopers sekalian... ni lah dia kedai yang dimaksudkan! tadaaaaa~


Business hours : Monday to Sunday - 12.00 pm to 7.00 pm
Address : Lot T039, 3rd Floor, Sungei Wang Plaza, 55100 Kuala Lumpur
Tel : 017-5876508
Email : webmaster@kpopgarden.com


Kedai yang diberi nama Kpop Garden ni memang sangat awesome! owner dia merupakan salah seorang Kpopers jugak. kiranya segala minat dia dicurahkan untuk kedai ni lah. best gila kan. selain daripada walk-in customer, kedai ni pun ada business online. so kalau korang nak order online, boleh lah whatsapp nombor yang tertera di atas =)

Sebenarnya business online dia ni dah start sejak Disember 2010 lagi. kedai ni pulak wujud sekitar April 2012. masuk-masuk je Sungei Wang Plaza, pergi ke aras 3, try cari Cool Blog... jalan depan sikit then tadaaaaaa... korang akan nampak kedai ni. hehehe =)



Selain tu, korang pun boleh update dengan pelbagai Kpop merchandise yang dijual kat kedai ni melalui Facebook Page dia =)

So, kalau ada pape merchandise yang korang nak takde kat kedai ni, boleh try tengok kat TS. kalau takde kat TS, boleh tengok kat sini. tapi, secara jujurnya... harga barangan kat kedai ni murah sikit lah daripada yang kat TS tu. hihi. pape pun, terpulang kat korang dalam membeli-belah. eceh! =P


Updated: Kpop Garden Merchandise telah berpindah ke Seri Kembangan, Selangor
bermula Jun 2015






Disebabkan aku tak pernah sempat nak pergi ke kedai ni, so aku pun order jelah online. jarang tau aku nak percaya benda-benda online ni. tapi, Kpop Garden punya pasal... aku percaya kan diri jugak. kehkehkeh. kalau nak order, senang je. cuma perlu direct message facebook page kat atas tu, mungkin dalam masa sehari dua baru dia reply sebab dia pun busy. almaklum lah student lagi. lepas tu, bank-in kan duit dan tunggu lah barang korang tu sampai ke rumah. hihi.

Setelah sabar menanti, barang yang aku order pun sampai. yeay!!! =D



SNSD wooden clip = RM15.00

***


EXO wooden clip = RM15.00

***


BTS button badge = RM5.00

*** 

Secara keseluruhannya, inilah koleksi barangan Kpop aku... sama ada beli sendiri atau orang bagi =D





***

So, korang dah tau kan kat mana nak cari kedai yang menjual barangan Kpop kat Malaysia? sekali lagi aku nak ingatkan, berbelanja lah dengan berhemah *ini merupakan nasihat untuk diri sendiri jugak* =)

Till then Kpopers.... annyeong~ 


I've been to Korea four times. heeeeeee =)


Tips on Travelogue Korea ada kat side bar belah kiri blog ni. sila lah klik setiap link atau klik sini untuk baca. enjoy reading! =D



Yeay kurakuraygslow ada buat OPEN TRIP TO KOREA!!!




Sila klik sini untuk keterangan lanjut :)


151 comments:

Nora Nana said...

hello :D saya minat minat kpop gak. 18/12/13 nanti saya akan pergi TS. saya nak beli beg untuk persekolahan musim 2014. tapi harga dia saya taktau. kalau kamu tau tolong email saya ye? thanks sebab sudi baca komen saya :)

my email : noraminah86@yahoo.com

kurakuraygslow said...

Sori reply kat sini je. Busy sikit lah sekarang T T

Tak psati berapa harga beg2 tu. Tapi rasanya dekat RM100 atau RM100 lebih sikit :)

Anonymous said...

Ada beg Exo x?kalau ada brape ringgit ye?

a_a said...

wow...hari tu i pergi konsert CNBLUE..bli tshirt and dpt keychain EXO..excited pakai pastu tercicir...sedeyyyy~~~

Anyway, seeing u like seeing myself dulu2.. minat pon sama..SNSD..hahaha

Tapi sekarang dah keje.. Dah kurang skit lyn kpop2 neh...

So enjoy while u still can...huhuhu

kurakuraygslow said...

Anonymous : Beg EXO memang ada. Tapi tak pati berapa harganya. Mungkin dekat RM100 atau lebih RM100.

a_a : Wow bestnya pergi konsert CN Blue! Macam mana boleh dapat keychain EXO kat konsert CN Blue? Hehe :D Even sekarang masih belajar pun, takde masa sangat nak update dgn SNSD etc. Busy >.<

Ida Lyna said...

Haii .. sye peminat exo n snsd jgak .. btw. Sye tgh cari beg -mcm- yg luhan n lay selalu pakai .. soo.. de x beg tu .. agak2 bpe hargenye ?

kurakuraygslow said...

Ida Lyana : Hai :) Kat kedai tu ada macam2 jenis beg tapi tak pasti pulak ada ke tak beg macam luhan dan lay tu. Pasal harga pulak, minta maaf sebab tak pernah tanya orang kedai tu T_T

Mrs Selok Belok said...

kedai tu tingkat berape ye?

kurakuraygslow said...

Mrs Selok Belok : Tingkat 5 :)

Anonymous said...

Wah ..saya x sangka akak minat exo ..saya pun sama dgan akak ..saya minat baekhyun sebab dia comel .:)

Wawa Jamal said...

Serious ??!!! T-shirt exo tu ade nama baekhyun je ke ? Pastu sye nk tanye saiz baju tu ...

Wawa Jamal said...

Serious ?!!! Slame gi TS xtau pon kedai niy ade , hihhi :D nk tanye bole, t-shirt exo tu saiz bpe ade ??

kurakuraygslow said...

Wawa Jamal : T-shirt EXO tu ada nama semua ahli. Saiz ada macam-macam. Dari S sampai XL kalau tak silap. Boleh try sarungkan baju kat kedai tu. Jangan risau :)

bella nasir said...

Ada lg tk stok XOXO-kiss version ? kalau ad,brape harge ? boleh tlg belikan tk ? nnti sye bank in :)

kurakuraygslow said...

Bella Nasir : Tak tau la ada lagi ke tak. Dulu harga dia RM80. Minta maaf tak dapat belikan. Sekarang ni dah jarang g TS.

Amirah_Myra said...

Esok nk gi TS nk tgk baju exo :3

Cik Cra Handam said...

Ada jual diary exo tak? Hrtu my nephew pya birthday x sempat bgi. Since she is so into exo..so i have to google everything about exo..till i got yr blog talking bout this shop..dh pnh lalu..tpi x amik port sbb kite bkn kpopers...jdi sudilah kiranya membantu maksu membeli hadiah utk anak buahnya..especially that exo diary yekk

kurakuraygslow said...

Tak pasti pasal diari tu tapi kalau nak barang2 lain memang ada! Konfem! Sekarang ni EXO tengah femes. Memang banyak sangat EXO's merchandise. Tumbler, beg, baju, keychain, tuala etc :)

Anonymous said...

Ada tak...AOA... Ace Of Angels punya barang-barang ?

kurakuraygslow said...

Tak pasti lah pasal AOA merchandise. Sorry >.<

Anonymous said...

Sweater exo ada x???

kurakuraygslow said...

Yup sweater EXO ada :)

Anonymous said...

Ade botol air exo tak?? Bpe harga dye??
Pencil case exo ade?? Bpe erk??

kurakuraygslow said...

Semua ada. Botol air, pencil case... tapi tak pasti harga berapa. Botol air RM20 kot. Pencil case mungkin RM10.

Anonymous said...

die kate bukak monday-sunday... maksudnyer die bukak tiap2 hari ker???

kurakuraygslow said...

Yup bukak tiap2 hari :)

Anonymous said...

wah... makin truja.. SNSD, EXO N CN BLUE jew kew.. BIG BANG adew tak..huh.. takut lak aq..sbb tak penah pegi.. tak psal-ii nnti mcm rusa masuk kmpung..but thanks 4the info

kurakuraygslow said...

Big Bang pun ada. Boleh kata semua Kpop group ada.

Anonymous said...

Hm'bag exo ade x bpe erk?

Anonymous said...

hi. nak tanya, kedai tu ada jual brg2 running man tak? heee

Anonymous said...

Hi name saya tina. Ada tak baju xiumin oppa kalau Ada cakap tau. Kamsamida

kurakuraygslow said...

Anonymous : Yup beg EXO ada. Mungkin RM50 ke atas :)

Anonymous : Yup barang-barang Running Man pun ada :)

Tina : Baju Xiumin ada. Sebijik macam baju Baekhyun yang warna hitam RM35 tu :)

faiz said...

Kalau name tag kena order ke ada yg siap punya??

Fina Sabidin said...

baju "i love korea" ade x?? kalau ade.. warna ape jea ade??

kurakuraygslow said...

Faiz : Name tag dah siap. Tak payah order pun. Tapi tengok jugak nak name tag sape. Kadang2 ada certain yang dah habis.

Fina Sabidin : Sorry baju 'i love korea' takde. Baju kpop group je yang ada. Hehe.

zahirahazmn said...

ada lgi ke semua nih?? postage skali bp? im interested!
mybe nk beli exo or cnblue merchandise...btw, btob ade x?

kurakuraygslow said...

Zahirah : Semua merchandise ni ada mengikut stok. Tak tau kedai ni ada servis post ke tak. Maybe boleh contact owner dia untuk details. Yup BTOB merchandise pun ada :)

Anonymous said...

exo pencil case berapa ye?

kurakuraygslow said...

Ikut jenis. Pencil case yang paling murah RM10.

Anonymous said...

Cap exo ada x kalau ada berapa ye?

kurakuraygslow said...

Cap EXO ada tapi tak tau harga.

Anonymous said...

Saya dh beli dh barang-barang nie...thanks for your info..

Steffi Chok said...

Hi ! I berminat untuk beli barang EXO secara online. Boleh ? :)

kurakuraygslow said...

Steffi Chok: Boleh try contact kedai kat Sungei Weng tu =)

Anonymous said...

Nak tanya sweater exo ada tak?kalau ada berapa eh harganya?

kurakuraygslow said...

Yup sweater EXO ada. Mungkin RM100++.

Anonymous said...

Size dia dari s-xl je eh?

Anonymous said...

Tshirt exo ada tak yang lengan panjang?harganya sama tak dengan yang lengan pendek?

kurakuraygslow said...

Pasal size tu tak tau la ada xs dgn xxl ke tak. Yg pasti mmg ada s to xl.

Tshirt EXO ada yg lengan panjang. Lebih kurang macam baju yoona yg atas sekali tu. Harganya lebih mahal.

Eyqin Razak said...

Nak tanya yg snsd baseball jersey tu size M punya besar sgt ke or sama mcm jersey size M bola punya ?

kurakuraygslow said...

Eyqin Razak : Sama mcm jersi bola. Kalau datang kedai tu, boleh try sarung pape baju sebelum beli.

sehunnie lover said...

ada bju stardium exo x?

kurakuraygslow said...

Sehunnie Lover : Rasa macam ada. Tak pasti pulak.

Nurul Iffah said...

Hi . Berapa harga kasut luhan ?

kurakuraygslow said...

Nurul Iffah: Kalau tak silap, kat kedai tu takde jual kasut.

Anonymous said...

Hai.dkt ts tu ada byk x jual bju exo.conth bju dia mcm wolf 88 ke?

kurakuraygslow said...

Kat kedai Kpop TS tu memang banyak gila jual baju EXO yang official. Wolf 88 pun ada. Kat kedai lain dalam TS tu pun banyak jugak jual baju EXO yang unofficial.

Anonymous said...

Hai...kat dua kedai tu ada tak jual jaket Exo??

Allysha Shawolf said...

boleh buat postage kalau x??? kalau nk order banyak barang???

Allysha Shawolf said...

ader jual phone case exo atau bangtan boys x??? brapew harga???

kurakuraygslow said...

Anonymous : Yup. Dua2 kedai ada jual jaket/sweater EXO.

Allysha Shawolf : Pasal postage kena tanya kedai tu sendiri. Phone case EXO ada, BTS takde rasanya. Harga tak tau. Sorry...

Nazatul Niesya said...

Kt my star ade jual gd punya hoodie x ? Also topi gd & ip case gd ? Hahaha bnyk bebeno menanya . Almaklum lahh xpernah pegi walaupn slalu pegi time square.

kurakuraygslow said...

Nazatul Niesya : Yup semua ada :)

Analin said...

Tumpang tanye.botol air bape ringgit ye??saya dah pernah pegi kedai tu cuma tak tanye bape ringgit hargenye.

kurakuraygslow said...

Analin : Sorry. Tak tau berapa harga botol air tu >.<

Aqil Driven said...

ade x baju exo tulis name sendiri pastu nombor besar...kalau ade berape harge

kurakuraygslow said...

Aqil Driven : Rasanya takde. Kalau nak kena tempah sendiri kat kedai printing nampaknya =)

Afikah Comel said...

Hai Jaket g dragon Ada x???brpa ya??saiz s brpa ya?nk order online boleh x?

kurakuraygslow said...

Afikah Comel : Jaket G-Dragon banyak kat My Star Collection. Tapi tak tau harga dan saiz apa yg ada. Kalau nak order online, try tanya Kpop Garden.

M.Aiman_Sone said...

Annyeong...nk tnye skit, album snsd + poster hrga bpe?? and ade x sweater snsd.. klau ade saiz ape yg ade n bpe harga?

kurakuraygslow said...

M. Aiman Sone : Bergantung kat album tu sendiri berapa harganya. Average RM60+++. Sweater SNSD ada. Saiz biasa nya ada dari S hingga XL bergantung kat availability. Harga dalam RM100+++.

Anonymous said...

Beg ngan pensel box exo ada? Casing Phone exo?

kurakuraygslow said...

Yup. Bag, pencil case, phone case EXO semua ada :)

Mohd Fadzly Abdul Mubin said...

baju exo dan beg exo
ada x jual dekaT time square

kurakuraygslow said...

Mohd Fadzly : Boleh dikatakan semua EXO merchandise ada jual kat situ.

cahaya islam said...

ade x jual sweter bts???































































kurakuraygslow said...

Cahaya Islam : Ada rasanya. Tak pasti pasal sweater BTS.

Anonymous said...

Nak tanya sikit , agak2 beg RM ada

kurakuraygslow said...

Tak pasti beg RM ada ke tak.

Elynda Alia said...

Kalo sweater exo yg plg murah bp? ?

LuhanExo said...

Akk prefer kedai mane? hmm ada tak baju Luhan 77?? ;)

muhammad amirullah said...

Kak bju BTS 2 ad lain dari akak pnya 2???

kurakuraygslow said...

Elynda Alia : Kalau tak silap RM90++ yang paling murah.

LuhanExo : Prefer kedai kat TS untuk variety choices, kedai kat Sungei Wang untuk harga yang murah :) Basically, kedai kat TS ada semua jenis baju EXO :)

Muhammad Amirullah : Ada je yang jenis lain. T-shirt BTS pun ada.

Zikry Danish said...

Kat sana ada jual kpop phone case utk lenovo x? Kalau ada brape eh?

kurakuraygslow said...

Zikry Danish : Dua2 kedai ada jual kpop phone case. Tapi tak semua group available dan tak semua jenis phone available. Harga tak tau. Sorry :)

Anonymous said...

Dekat situ ada jual BtoB pencil case x? Kalau ada how much ye? Thank you and hope u balas.. :)

용지은 said...

Nk tnye bleh~~~ ade jual BTS Season greeting 2015 x? Aritu sye dtg die kate x kuar agi...sye tkut klau sye dtg blik x kuar agi...ㅠㅠ...sye dtg TS sbab nk bli mnde tu..ㅠㅠ..

Anonymous said...

ade x baju got7

kurakuraygslow said...

Anonymous : Yup ada jual BtoB pencil case tapi tak tau harga :)

용지은 : Sebelum datang boleh contact dulu kedai tu, ikut nombor yang ada kat atas. Tanya dia BTS Season Greeting 2015 dah ada ke belum. Sorry sebab saya pun tak tau dah ada ke belum.

Anonymous : Tak pasti pasal baju Got7.

Anonymous said...

Bts hoodie ade x ?
Dengan earphone BTS ?

yuilhan said...

Botol air big bang ada tak?
Teddy bear one of a kind ada tak?

kurakuraygslow said...

BTS hoodie tak pasti ada ke tak. Rasanya BTS earphone confirm ada kat Kpop Garden :)

Botol air Big Bang ada kat dua-dua kedai. Teddy bear One of a Kind confirm ada kat Kpop Garden :)

Anonymous said...

Pencil case btob ada tak??

kurakuraygslow said...

Pencil case BTOB ada =)

Batrisyia Saeng~ said...

Selama Ni g TS xpernah pulak notice ttg kedai Ni..*ruginye~~

Btw, brg Jay Park pown ada ke?
*hard-to-find items

Anonymous said...

Ada cardigan yg pernah dipake snsd perfom into the new world remix yg warna abu-abu ga?

kurakuraygslow said...

Batrisyia Saeng: Jay Park merchandise tak pasti lah pulak ada ke tak >.<

Anonymous: Not sure about SNSD cardigan

sitizura ahmad said...

Sweatshirt dia tu ori ke? Betul ke dorang import dri korea? Plsssss tolong jawab, I nak tau sesangattttttt

Anonymous said...

Kalau, baju Bigbang mcam Top,Gd,Seungri,Daesung,Taeyang ade tak ?

kurakuraygslow said...

sitizura ahmad : Pasal ori ke tak tu tak pasti. Yang pasti design dia memang macam yang ori.

Anonymous : Baju Big Bang ada. Tapi untuk individual members tak pasti.

glyzer izumi said...

xsabar nye sy nk g kedai ni buat Kali kedua..haha im on my sem break now~~ sy rajin gak kumpul merchandise ni.. kt Sarawak ni , ada gak 1 kedai kpop. tp slalu bli on9 je :)

Anonymous said...

Sis.. sy nk tye ni.. sy ta pnh beli album kpop ni slalunye beli drama kpop je.. then sy nk taw.. harga album utk bts dark n wild you taw ta?.. dlm album ni ade mv for each song ke ?

kurakuraygslow said...

Anonymous : Rasanya around RM60++. Takde MV, ada lagu je :)

Natasha said...

Barang BTS apa lagi yg ada ye??saya nak beli BTS phonestrap tu..

kurakuraygslow said...

Natasha : Macam2 barang BTS yang ada. Tumbler, pencil case etc.

Anonymous said...

Is there any winner collection / album in my star collection?

kurakuraygslow said...

Anonymous : Yup :)

Anonymous said...

saya nak tnya kat shop ni ada jual beg n purse jenama mcm x ??...susah lah nak cari beg jenama ni...n kalau ada..harga dia agak2 berapa ye??

kurakuraygslow said...

Jenama macam apa? O.o

Anonymous said...

I need ooak mouth mask.. Where i can get it??

Anonymous said...

Aku pernah masuk kedai ni dan terpandang t-shirt 2ne1 tapi saiz aku tak adelah pulak

Nadia Erdeena said...

Brg Apink Ade tak? Such as Apink Diary... Apink Sling Bag..Kalau Ade berape yeaa?

kurakuraygslow said...

Nadia Erdeena : Barang A-Pink ada. Tapi tak tau harga nya berapa.

Ardini Azizudin said...

Nk tanya antara kpop garden dgn my star collection mna sya ptut pergi..sya nk beli brg BTS..tp x tau nk pergi kedai yg mna satu

kurakuraygslow said...

Ardini Azizudin : Kalau nak harga murah sikit, pergi Kpop Garden. Kalau nak banyak pilihan baju BTS, My Star Collection.

2neQ1 said...

Hello ade x jual casing ip6 gmbar 2ne1

kurakuraygslow said...

2neQ1 : Sorry dah lama tak ke kedai tu. Tak tau ada ke tidak.

Shima said...

Ada BTS phone cases x??kat TS..cuz hujung bulan ni sye g TS cuz nk beli cases n lain2lah...sye ni kpopers gak..hahaXD..BTW awk ada whatsapp x??lau sye nk tanya apa2...sye bole tanya kat awk..😊😊

Shima said...

BTW kalau sye ada nombor awk..nnty senang sikit tanya arah nk g MYSTAR COLLECTION

kurakuraygslow said...

Dah lama tak pergi ke sana jadi tak pasti pasal BTS phone cases tu. Tinggalkan nombor Shima dulu. Inshaa Allah saya whatsapp :)

Unknown said...

Ada jual mouth mask 2NE1 tak?

kurakuraygslow said...

Kebiasaannya mouth mask EXO ada. 2NE1 tak pasti. Mungkin ada.

Anonymous said...

ade tak jual baju teen top? and ade tak jual mouth mask SHINee??

kurakuraygslow said...

Baju Teen Top tak pasti. Mouth mask EXO ada. Tapi mouth mask Shinee tak pasti.

malik aweson said...

Twice ade x?

kurakuraygslow said...

Dah lama tak ke kedai ni. Tak pasti TWICE ada ke tak.

Purple Love said...

Yang kat ts tu 5th floor ke sebabnya pernah pergi tapi tak jumpa

kurakuraygslow said...

Aah kat 5th floor. Kalau naik eskalator yg dekat dgn ATM BSN tu, memang direct ke kedai tu.

Anonymous said...

Dekat kedai ni ada jual banyak album ke tak?

kurakuraygslow said...

Banyak album dijual kat sini :)

Jeon Rina said...

Saya peminat setia BTS...nk tau la klaw baju bts dari dye org debut smpai skrang ni ade jual x 😅😅 at kedai tu

kurakuraygslow said...

Jeon Rina: Dah lama sangat tak ke kedai tu so tak tau lah ada lagi ke tak baju BTS sekarang. Dulu banyak je baju BTS. Dari debut pun ada :)

Wawa Junaidi said...

Ade lgi kee....brang apink ade

kurakuraygslow said...

Wawa Junaidi: Dah lama tak ke kedai tu. Tak tau lah A-Pink ada ke tak. Sebelum ni ada je :)

Wawa Junaidi said...

Ade lgi ke kedai tu

kurakuraygslow said...

Wawa Junaidi: Ada lagi :)

zahqt said...

hi nak tnya bts summer package ada? kt dubaai atau kota kinabalu tu hehe :>

kurakuraygslow said...

zahqt: For sure ada sebab BTS femes sangat sekarang :)

마 크 said...

Tumpang tanye... kedai tu ade lagi tk & brg got7 ade tk..

kurakuraygslow said...

Kedai tu sentiasa ada Kpop merchandise untuk group yang well known :)

yyurin said...

kedai my star kat TS tuh still buka lagi ke?

kurakuraygslow said...

yyurin: Bukak lagi :)

Dr Anatomy said...

ade x jual phone case??

kurakuraygslow said...

Dr Anatomy: Ada :)

Tiffany Chan said...

May I asking for BTS official hiphopmonster plushie JUNGKOOK is available?

kurakuraygslow said...

Tiffany Chan: It's been a while since my last visit to this store. Kindly contact the shop by yourself :)

cindy simanjuntak said...

Is the store still open?

aida Sari said...

hallo.... apakah album BTS skull luv affair nya masih ada?

Anonymous said...

Album Exo The War ade x jual sini??

Anonymous said...

Album exo ade x?

Wan Adila said...

Hai awak ada pergi lagi tak kedai2 ni? Wooden clip still abvailable tak sampai sekarang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...